Jaahas, 10 viikon kipsiurakan ensimmäinen kontrolli oli sitten eilen. Kuvassa näytti, että asento oli hieman muuttunut edellisestä kuvasta...mikä ei kyllä sinänsä mieltä lämmittänyt. Muuten kaikki ok. Kohta 2 viikkoa takana potilaan kanssa. Viikon kuluttua vaihdetaan kipsi ja uusi kontrolli. No eiköhän se siitä lähde paranemaan.

Potilas on ollut kohtuullisen reipas ekan viikon. Viikonloppuna oli havaittavissa pientä turhautumista. Apua ei paljon saa antaa, muuta kuin ihan välttämättömissä asioissa. Todella selviytyjä tyyppiä siis jälkikasvu. Ja mikä ettei olisi, onhan äitinsäkin todellinen selviytyjä ja taistelija luonne  Edelleen siis otettava asiat rauhassa. Pyörätuolia testattiin vieraassa ympäristössä, kun kävimme shoppailureissulla ostoskeskuksessa. Kotikonnuilla ei tuolia voi kuulemma käyttää, ettei kukaan vaan näe  Toisaalta sen ymmärrän, mutta kyllä joku ilta aion iltahämärissä häntä ulkoiluttaa, kunhan vaan saadaan sade taukoamaan.

Joulun tuloa odotetaan nyt kaksin verroin, sillä lääkäri lupasi jouluviikolla puolet lyhyemmän kipsin ja siitäkös potilas riemastui. Synkkä ja pimeä ilma ei kyllä tuo sitä kaivattua joulun tuntua, mutta se hyvä puoli siinä on, että ei ole liukasta, ettei tule uusia vaurioita potilaalle. Kylmää ja jäätä voi käydä tarvittaessa fiilistelemässä jäähallilla, kuten eilenkin tehtiin  

Taas siis potilaan kanssa edessä viikon etappi, jonka selvitettyämme ollaan taas viikkoa lähempänä joulua ja kipsin poistoa... JES!